Apach

APACH

Stil: American Pale ale Alkohol: 5.3% IBU: 41 EBC: 12 Plato: 10,41% Kalorije: 163,49 kJ/100ml

Već kod prvog gutljaja ovo pivo spaja vas sa divljim duhom prirode. Pivo APACH donosi vam najfinije arome češera hmelja uzgojenog na američkim ravnicama. Probudite i vi indijanca u sebi i nagradite se čašom dobrog piva spravljenog od 3 vrste slada i 3 vrste hmelja.

Sva piva craft pivovare Barilo spravljena su tradicionalnim prirodnim metodama bez ikakvih konzervansa i "babaroga" prahova. Koristeći modernu tehnologiju u kontroliranim uvjetima proizveli smo ovaj ukusni Pale ale.

Proteini ječma uzrokuju blagu zamućenost, a na dnu boce je tanki sloj pivskog kvasca, bogatog izvora vitaminima B-kompleksa. Prirodno 100%! Najbolje servirati na temperaturi od 8 do 12 °C.


Apach

Zašto ime "APACH"?

Tko se još ne sjeća filmskog serijala o Winnetou iz 1960tih? Radnja filma se odvija na divljem zapadu sa indijanskom poglavicom iz plemena Apači, a serijal je snimljen u divljini nedirnute hrvatske prirode. Sniman je na rijeci Cetini blizu Omiša te u Nacionalnim parkovima Paklenica, Plitvička jezera i Krka te na Velebitu.


Zato naše pivo Apach ima etiketu indijanca, a u pozadini je oslikano mjesto na Cetini gdje glavni lik filma skače sa 28 metara u rijeku Cetinu. Ime APACH skraćenica je od APA – American Pale Ale, C – Cetina,
H – Hrvatska.